Slovakia/Bratislava

Bratislava er en av Europas mest avslappende hovedstader. Et godt alternativ til Wien er en gruppereise til Bratislava. Moderne by og rimelig mat og drikke!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Bratislava er en av Europas mest avslappende hovedstader. Et godt alternativ til Wien er en gruppereise til Bratislava. Moderne by og rimelig mat og drikke! Når du er i Bratislava ligger alt i nærheten, og det meste kan nås innen få minutters gangavstand. Så i Bratislava slipper du å bruke en halv dag på å komme deg inn og ut av undergrunnsstasjoner eller komme fra flyplassen til byen.

Bratislava har sin sjarmerende gamle bydel med koselige restauranter, tradisjonelle puber, god musikk som spenner fra opera til jazz. Bratislava er ikke bare den politiske- men også den kulturelle og sportslige hovedstaden i Slovakia.

Slovakia har mye historie og har påvirkning fra multi-etniske bakgrunner. Blant annet tysk, slovakisk, ungarsk og jødisk preger byens historie. Bratislava har en rekke museer, konserthus, teatre, filmklubber, kinoer, gallerier og utenlandske kultur instutisjoner. Byen har også landets største fotball- og ishockeylag, et spesialbygd raftingsenter på Donau, sykkel- og turstier i nærheten i byen. Du kan også slappe av i byen spa- og avslappingsanlegg av høy kvalitet. Dette er lett tilgjengelig og meget populært i Slovakia.

Gruppereise til Bratislava – Bratislava har mye å tilby

Om du er interessert i å besøke en av Bratislavas serverdigheter anbefaler vi å dra innom slottet i Bratislava. Slottet ligger i den gamle middelalder delen av Bratislava. Slottet har også en gårdsplass som tilbyr en fantastisk utsikt over byen og slottets omgivelser som er en hage en park og en fin barokk. På vei til slottet vil du se det slovakiske nasjonalteateret – Opera Philharmonic, gamle erkebiskopens sommerpalass som i dag er regjeringskontoret og mye mer.

Om du er interessert i lokal mat og mattradisjoner er Bratislava plassen for deg. Hver høst tar vi deg med til den tradisjonelle landsbyen Slovensky Grob i nærheten av Bratislava, hvor hver kjeller åpnes. På vei dit forteller vi deg/dere noe om slovakisk historie og mattradisjoner. Ved ankomst serverer de slovakisk mat, og du kan smake ristet and eller gås, loksha (potetpannekake med fett) og dampkål. Er dere klare for å smake noe som er ekte slovakisk? Kom med oss. Byen tilbyr et mangfold av aktiviteter så det er perfekt å reise på gruppereise til Bratislava.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no