Spania/Barcelona

Magiske Barcelona er blant Spanias mest romantiske opplevelser med god shopping og rikt natteliv. En ypperlig destinasjon er en gruppereise til Barcelona!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Magiske Barcelona er blant Spanias mest romantiske opplevelser med god shopping og rikt natteliv. En ypperlig destinasjon er en gruppereise til Barcelona! Den catalanske hovedstaden er sterkt påvirket av franske impulser, noe man særlig merker i elegante kvartaler som Passeig de Gracia.

En tur til det myldrende strøket La Rambla, med sine fortauskafeer, blomsterselgere og yrende folkeliv, er en uforglemmelig smak av det bekymringsløse middelhavslivet. Her kan hvem som helst få dagen til å gå, enten man er på firmatur, gruppereise eller på egenhånd.
Midt i La Rambla-kvartalet ligger Sant Josep-markedet, Barcelonas største matvaremarked. Her kan man vandre mellom talløse boder med lekkert danderte utstillinger av fersk frukt, grønnsaker, fisk og skalldyr, for ikke å snakke om deilig spansk spekemat og ost. Kjøp med deg noen smakebiter å nyte i en av parkene omkring.

Barcelona er en by med mange ulike ansikter. Ett av dem er det gotiske kvarteret, byens eldste del der man kan nyte den fascinerende middelalderarkitekturen som strekker seg mot himmelen. Men like fascinerende arkitektur finnes i en langt nyere bydel, Eixample. Bydelen stammer fra siste halvdel av 1800-tallet og har verdens høyeste konsentrasjonen av art nouveau-arkitektur.

Mest kjent er arkitekten Gaudis eventyrlige bygninger, som man kan lære mer om på Gaudi-museet i Güell-parken. Deretter må man selvsagt besøke selve symbolet på Barcelona, katedralen La Sagrada Familia, som Gaudi påbegynte i 1883 og som ikke forventes ferdigstilt før 2020.

Gruppereiser til Barcelona – Spania har mye å tilby

Byen har også huset andre kunstnere, og fremst blant dem er nok maleren Pablo Picasso. På Museo Picasso kan man få et innblikk i hans liv og utvikling som kunstner, fra hans første tegninger som barn til noen av hans siste kunstverk. En tur på Camp Nou og oppleve FC Barcelona er jo og en selvskreven post på programmet! Få et uforpliktende tilbud av oss på gruppereise til Barcelona i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no