Spania/Kanariøyene

Kanariøyene har et mildt klima, varierende landskap og masse severdigheter. Liker du dette kan Gran Canaria være noe for deg.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Kanariøyene har et mildt klima, varierende landskap og masse severdigheter. Liker du dette kan Gran Canaria være noe for deg. Politisk er Gran Canaria spansk, men geografisk er Gran Canaria nærmere Afrika. Kulturen i Gran Canaria er en lett blanding mellom disse to og er en sammensmeltning av smaker og innflytelser. Helt siden urbefolkningen tok seg gjennom de palmevokste markene og de brusene dalene har alle de tilflyttende prøvd å hevde sin rett til landområde – og de hadde sine grunner til det.

De fleste lokkes til Gran Canaria på grunn av de lange strendene på tross av alle de naturlige og kulturelle severdighetene. Kysten består av 20% sandstrender av ulik stil.

Mellom byene Maspalomas og San Agustin ligger byen Playa del Inglés. Byen ligger ved en 8 kilometer lang strand. I Maspalomas på den vestlige delen av stranden, ligger det et 65 meter høyt fyrtårn ved navn Faro de Maspalomas, som ble bygget på slutten av 1800-tallet. Sanden på stranden kommer opprinnelig fra Sahara og får en gullgul farge. Stranden kombineres fint med en mengde butikker, barer og restauranter som utgjør en attraktiv strandpromenade.

Gruppereiser til Gran Canaria – Gran Canaria har mye å tilby

Vi kan også anbefale en fantastisk opplevelse i å vandre i de naturlig beskyttede sanddynene som ligger ved byen Maspalomas i den kjente Maspalomasørkenen. Dette blir sett på som et mini-Sahara og sanddynene får en gullgul farge. Vi kan også anbefale en vandretur langs den 2,8 kilometer lange stranden som blir sett på som meget populært. Så om du vil ha firmatur til sol og sommer? Sjekk ut Kanariøyene

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no