Spania/Madrid

Madrid er ofte kommet i skyggen av Barcelona som reisemål for en storbyferie. Bestill en gruppereise til Madrid og opplev noe annerledes enn Barcelona.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Madrid er ofte kommet i skyggen av Barcelona som reisemål for en storbyferie. Bestill en gruppereise til Madrid og opplev noe annerledes enn Barcelona. Madrid er en spennende og travel by med utrolig mye å se og oppleve!

Den spanske hovedstaden er enkelt og oversiktlig organisert med Puerto Del Sol som sentrum, og derfra løper gater som solstråler i alle himmelretninger. De fleste severdigheter ligger dessuten innenfor gåavstand, så byen er absolutt en by man kan oppleve til fots på gateplan – perfekt for en firmatur eller gruppereise til Madrid. Aller best er det å gå ute på ettermiddagen og kvelden, da alle butikker er åpne til kl 21 og både gatene, restaurantene, flamencobarene, teatrene og nattklubbene er fulle av yrende liv til langt på natt.

Gruppereiser til Madrid – Spania har mye å tilby

Ønsker du noe vakkert å se på, er det Kongelige slottet Palacio Real et selvsagt valg. Det er bygget i italiensk barokkstil med overdådige dekorasjoner på både vegger og tak. For de kunstinteresserte har Madrid tre fantastiske kunstmuseer verdt et besøk: Prado-museet, Thyssen-Bornemisza-museet og Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia. På sistnevnte kan du bl.a. se malerier av det siste århundrets største spanske mestere, som Dali og Picasso – her henger for eksempel det berømte Guernica. Og skulle du ønske å våge deg på noe virkelig spansk, kan du se Spanias beste tyrefekting på Plaza de Torres Monumental de las Ventas, verdens største tyrefektingsarena.

Men Madrid er også en by som innbyr til å nyte livet i sakte tempo. Gå en tur i de trange, koselige gatene i gamlebyen og sug inn den historiske atmosfæren. Sett deg på en av de mange tapasbarene, fortausrestaurantene eller kafeene på Plaza de Mayor mens du beundrer 1700-tallsbygningene som omgir plassen. Nyt litt serranoskinke og manchegoost, en kald cerveza eller en espresso. Etterpå kan du slappe av i Retiro-parken, Madrids mest kjente park med en deilig innsjø, fontener og statuer. Ved siden av Prado-museet ligger også en nydelig botanisk hage som egner seg ypperlig for en liten rast i vakre omgivelser. Og har du fått kreftene tilbake, passer det godt med litt shopping i Salamanca-området nord for Retiro, der du finner både elegante motehus, sjarmerende antikvariater og alt derimellom.

Vi lager gjerne et uforpliktende tilbud på gruppereise til Madrid til dere!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no