Spania/Mallorca

Mallorca er en øy med alt fra skjulte skatter og vakker natur med kritthvite strender. Bestill gruppereise til Mallorca. Vi ordner alt fra A til Å.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Mallorca er en øy med alt fra skjulte skatter og vakker natur med kritthvite strender. Bestill gruppereise til Mallorca. Vi ordner alt fra A til Å. Kulturarven kommer fra nomadefolk, pirater, grekere, fønikere, romere, maurere, franskmenn etc. Du kan her bo på opprustede bondegårder, antikke slott og palasser. Denne grønne øya er et sted både luksushungrige og kulturelskere vil stortrivest.

Dette er virkelig en av Middelhavets perler og blir sett på som et minikontinent. Mallorca har masse skiftende miljøer og er ofte en drøm for reklame- og filmfolk. Se variasjonene fra vinduene i leiebilen og det tar ikke mer enn 20 minutter og kjøre fra hovedstaden Palma til det unike Valldemossa nordvest i fjellene. Kjører du sørøst fra Palma i ca 45 minutter kommer du til en by som heter Portopetro som er en pittoresk fiskeby med noen sjarmerende viker.

På utkikk etter en gigantisk strand, anbefaler vi Es Trenc, som ligger noen kilometer vestover. Nordover ligger det en forbløffende middelalderslott som er verdt å få med seg, slottet er bygd på en bymur. Mallorca har stolte fjell tatt ut av ringenes herre, golfbaner som lyser opp, gylne sandstrende og et turkist hav. Overalt vrimler det av festninger, klostre, slatter og skjulte legender. Husk leiebilen og bestill gruppereise til Mallorca hos oss.

En plass som anbefales er Formentor. Dette inneholder svimlende korketrekkerveier og vanvittige klippestup. Plasseringen er nordvest på Mallorca og er en kombinasjon av vilt og vakkert. Langs veien står folk med gåsehud på armene i kø for å få et innblikk og kanskje et fotografi av dette vakre stedet.

Gruppereise til Mallorca – Mallorca har mye å tilby

En annen anbefaling er å dra til stedet som er bortgjemt i en dal, og bak et massivt fjellkompleks der Sollerboerne levde i flere århundre. Altså Soller. Det var så vanskelig å bestige denne fjellkjeden at folk heller dro til Palma. Når de først var ute i båten, hvorfor ikke likegreit dra til Frankrike? Soller ble et trespråklig mallorkansk, fransk og spansk. Det ble bygd en tunnel gjennom fjellet i 1911, og Sollerboerne kunne endelig få kontakt med sin egen øy. Det praktfulle lille toget eksisterer også den dag i dag.

Høye fjell og dype daler ser vi i Valldemossa, byen hvor øyas to første “kjendisturister” – komponisten Frédéric Chopin og forfatterinnen George Sand – bodde i 1838. Alle munkecellene ligger på rekke, med egen utgang til de blomstrende magnoliaene i den terrasserte hagen og en fantastisk utsikt over dalen

Bestill firmatur eller gruppereise til Mallorca nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no