Spania/Tenerife

Tenerife et sted hvor du virkelig kan slappe og nyte tilværelsen. Tenerife har det beste klimaet i Spania, og dagene kan virkelig være behagelige.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Tenerife et sted hvor du virkelig kan slappe og nyte tilværelsen. Tenerife har det beste klimaet i Spania, og dagene kan virkelig være behagelige. Øya er kronet av Mount Teide og har fantastiske landskap, og idylliske sandstrender. Over fem millioner mennesker har valgt seg denne øya som feriemål, hvor du har mulighet til å nyte for eksempel fiestas. Så dette er plassen for å slappe av å ha det gøy.

Det er ingen tid å kjede seg i Tenerife, som har mange fornøyelsesparker hvor du kan nyte uforglemmelige opplevelser. Øya har også 43 beskyttede naturreservater som okkuperer halvparten av øya. Listen over utendørsaktiviteter å velge mellom i løpet av ferien er uendelig, fra å ri gjennom spektakulære landskap på terrengsykler eller på hesteryggen, til å klatre på de mange steinmurene og fjell funnet over hele Tenerife. Øya er også et ledende europeisk reisemål for paragliding takket være luftkvaliteten og klimaet. Vi har over 100 nettsteder som er ideelle for denne stadig mer populære sporten.

Tenerife er i dag en toppdestinasjon for hval og delfiner. 21 av verdens 79 arter av delfiner og hvaler bor i disse farvannene, inkludert en permanent koloni av rundt 500 pilothvaler og 250 bottlenose delfiner. De er vanligst funnet i farvannene mellom sørkystene på Tenerife og øya La Gomera. De er også svært nær kysten. Fra båten kan du nyte ferske smørbrød og kald drikke ombord mens du lytter på historien om livet i marinen fra kapteinen. Etter en halvtime med navigasjon skal du kunne se hvaler. Delfiner vil også kunne svømme rundt båten på denne turen. På veien tilbake vil det være muligheter for å snorkle bak båten og se blant annet skilpadder.

En annen ting som er verdt å få med seg er en tur for å se på krateret i Mount Teide med taubane transport til toppen. Med først transport fra ditt hotell til Teide National Park som befinner seg på UNESCO sin verdensarvliste. Der du vil kunne kjøpe suvernier. For så å ta taubane opp til vulkanen Mount Teide. Når du kommer til toppen vil du ha utsikt til Kanariøyene. Så ta med kamera.

Gruppereiser til Tenerife – Tenerife har mye å tilby

En gruppereise eller firmatur til Tenerife vil du ha mulighet for å slappe av på en strand, oppleve en av øyas utflukter, ellers så har øya også shoppingmuligheter. For deg som er interessert i natteliv er dette også meget populært i Tenerife, Tenerife er en by fullt av muligheter.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no