Spania/Valencia

Hvis vi skal nevne en av de mest pulserende byene i Europa kan vi nevne Valencia i det åndedraget. Valencia har en perfekt kombinasjon av kultur…

Få et uforpliktende tilbud!
x

Hvis vi skal nevne en av de mest pulserende byene i Europa kan vi nevne Valencia i det åndedraget. Valencia har en perfekt kombinasjon av kultur og strender og har en privilegert plassering rett ved Middelhavet. Futuriske attraksjoner kan bli funnet sammen med historiske monumenter og dette kan tilbys her. Dette er fødestedet til paella, den blomstrende mat-scenen i byen tilbys sammen med Michelin-stjernede restauranter og flotte tapasbarer. Nabolagene livnes opp av nydelig atmosfære i trendy distrikt som Ruzafa eller El Carmen. Også barer og festivaler av tradisjonell stil er med på å prege disse distriktene i Valencia.

Som by oser Valencia historie. En liten tur rundt gamle kvartaler vil ta deg på en reise i tid fra tidene byen var et romersk fundament i år 138 f.Kr., Du kan også besøke Almoina-museet, og se epoker der El Cid og Maurere var operative i byen. De middelalderlige veggportene til Serranos og Quart var påminnelser om Maurenes epoke. Om du ønsker å se litt av historien bak når silkehandelen tok sted på 15-tallet, anbefaler vi et besøk i den vakre gotiske bygningen i La Lonja (silke Exchange). I dette område finner du også finne modernistisk kunst, juveler, ekstravagante barokke kirker som Palacio del Marques de Dos Aquas, det som nå er hjem til keramikkmuseet.

I tillegg til sin historie er Valencia en svært moderne by der du har tilgang til avanserte butikker, kjøpesenteret. I de trendy barene i det bohemiske Ruzafa-distriktet vil du finne et spennende natteliv som oser av cocktailer som den tradisjonelle Aqua de Valencia. Du finner også futuriske bygninger mens du går langs Turia Gardens som er det 8 km lange strekningen langs Turia elven. Helt til elven ble splittet etter den katastrofale oversvømmelsen på 1950-tallet. Hagen har nå blitt byens største turistattraksjon.

Når alt kommer til alt er Valencia en by som tilbyr en autentisk atmosfære av Middelhavet. På sommeren er strendende i Malvarrosa og Las Arenas helt summende. Men er også bra i helgende hele året. Her møter du lokalbefolkningen etterfulgt av en paella på en av restaurantene langs strandpromenaden. Rett i nærheten finner du de flislagte bygningene og tradisjonelle Taberna som er den gamle fiskernes kvartal med navn Cabanyal.

Gruppereiser til Valencia – Valencia har mye å tilby

I Valencia garanterer vi deg en varm velkomst av lokalbefolkningen uansett hvor du går. De er utrolig stolt av byen sin og dens tradisjoner og de deler dem gjerne med deg.

Hovedattraksjonene i Valencia finner du i det gamle kvartalet som nevnt øverst i teksten som er det kompakte område rundt katedralen som er best å utforske med sykkel eller til fots. Kjøper du et Valencia-kort får du rabatter på museer og monumenter rundt om i byen og får også gratis transport til for å ta deg til noen av de andre hovedområdene i byen. Ser du på fotball kan en tur til gamle Mestalla være noe for deg. Men da må du komme fra høsten til våren.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no