Sveits/Geneve

Byen Geneve ligger som en glitrende juvel langs sjøen Genfer. I denne byen fins kosmopolitisk livsstil, luksus, eleganse og kvalitet er bare noe av det byen utmerker seg for.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Byen Geneve ligger som en glitrende juvel langs sjøen Genfer. I denne byen fins kosmopolitisk livsstil, luksus, eleganse og kvalitet er bare noe av det byen utmerker seg for. Her kommer folk fra alle verdenshjørner. Byen har utmerkede restauranter, eksklusive butikker, et levende kulturliv med vakre parker og museer av interesse. Mange gode grunner til å bestille gruppereise til Geneve!

Langs innsjøen finner du blant annet pittoreske restauranter som serverer raclette og piping-hot fondue og blanke bankpalasser. Genéve tilbyr alt fra ekslusiv shopping langs luksuriøse rue du Rhône, et tankevekkende besøk til den imponerende parken ved innsjøen, en spasertur rundt antikvitetsbutikkene i gamlebyen til et besøk hos røde kors eller besøke De Forente nasjoner. Alt i denne byen kan nås med en gåtur!

Drar du til Geneve kan vi anbefale deg å se Jet d’Eau. Dette er et av de høyeste vannfontenene i verden og er et berømt og kjent landemerke i Geneve som kan ses fra nesten overalt i sentrum og til og med utenfor byen. Fontenen skyter nesten 500 liter vann i luften i sekundet med en høyde på 140 meter, så dette er det bare å få med seg.

Gruppereiser til Geneve – Sveits har mye å tilby

En annen spennende ting å finne på i Geneve er det kjernefyske partikkelfysikklaboratoriumet CERN. Dette er verdens største og har stått bak en rekke store funn. Vitenskapelig kunnskap og utforsking av universets mysterier kan utforskes her på dette interaktive vitenskapssenteret.

Til sist vil vi anbefale å se L’Horloge Fleurie som er en klokke laget av 6500 blomster med en diameter på 5 meter. Klokken illustrerer Sveits sin verdensberømte industri, Denne klokken har eksistert siden 1500-tallet og plantene og dekorasjonene endres i harmoni med sesongen.
Lyst på gruppereise til Geneve? Kontakt oss for et tilbud nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no