Sveits/Zürich

Hvis du er ute etter førsteklasses livskvalitet, reis til den sjarmerende metropolen Zürich. Zürich tilbyr fritidsaktiviteter og shopping i verdensklasse ved et besøk til handlegaten Bahnhofstrasse.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Hvis du er ute etter førsteklasses livskvalitet, reis til den sjarmerende metropolen Zürich. Zürich tilbyr fritidsaktiviteter og shopping i verdensklasse ved et besøk til handlegaten Bahnhofstrasse. Om du er ute etter god mat tilbyr Zürich deg mange gastronomiske restauranter og utesteder som er klar til å skjemme deg bort. Når kvelden kommer byr Zürich på rundt 500 barer og klubber med et bredt utvalg av underholdning. Bestill en gruppereise til Zürich!

I Zürich er det mye å se. Den sjarmerende byen er i høyeste grad en intakt by fra middelalderen med vakker natur. Du finner omtrent noe vakkert på hvert hjørne som for eksempel; kirker, historiske torv, kunstverk, gater, arkitektoniske høydepunkter og mye mer. Andre steder du kan besøke i Zürich er Rhinen eller en sjokoladefabrikk for eksempel.

Zürichhorn er elv-deltaet i Zürich og er på listen over kulturarv av sveitsisk nasjonal betydning. I innsjøen i denne parken finner du de berømte klippeskulpturene og andre attraksjoner.

Gruppereiser til Zürich – Sveits har mye å tilby

Et annet sted som anbefales å besøke er det sveitsiske nasjonalmuseet. Dette er plassert i et slott like ved vannet. Mange ulike samlinger av Sveitsisk historie fra både nåtid og samtid samt noen midlertidig utstillinger. Dette museet rommer den største samlingen av kulturhistoriske gjenstander i hele landet. Om du har barn er det interaktive teknologi utstillinger som kan gjøre det gøy for hele familien.

Igjen anbefales det å ta turen til Bahnhofstrasse. Gaten ligger midt i sentrum og er kjempebra til shopping. I denne gaten finner du navn som Prada, Chanel, Gucci og H&M. Ellers byr Zürich på både dyrepark, katedraler etc. Ønsker du en gruppereise til Zürich? Ta kontakt med oss nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no