Sverige/Göteborg

Gøteborg har en trivelig og avslappet atmosfære der du kan gå til det meste. Liseberg er og en ypperlig grunn for en gruppereise til Gøteborg.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Gøteborg har en trivelig og avslappet atmosfære der du kan gå til det meste. Liseberg er og en ypperlig grunn for en gruppereise til Gøteborg. Denne byen er en “sjarmerende liten storby“ med sine ulike bydeler. Denne byen har året rundt ulike kultur- og fornøyelsesliv året rundt. Alt fra ulike sportsarrangement , bokmesser, gøteborgoperaen, Liseberg, filmfestival og andre utendørsfestivaler.

Kulturtilbudene i Gøteborg er lett å komme seg til, men også havet, parkene og byens storbyliv. Et lite tips er å kjøpe seg Gøteborgpasset som gir fri inngang til flere av de beste severdighetene og mange mulige gjøremål. Passet inviterer bla.a til det unike vitenskapssenteret Universeum. Besøkende kan der oppleve alt fra regnskog, Norrland og klappe rockene som er i runde basseng. Om du skal ha Gøteborgpasset kan du kjøpe det på hotell, vandrehjem, campingplasser, kiosker og selvfølgelig på Gøteborgturistinformasjon.

Om du vil bli kjent med Gøteborg som by anbefaler vi deg å gjøre det ved hjelp av vannet i Padden sightseeing. En guidet tour vil ta deg gjennom byen under mange lave broer, blant annet gjennom den berømte “ostehøvelen“ som tar deg ut til havnen. Touren starter ved Kungsportplatsen som er midt i sentrum og touren tar ca. 50 minutter. Hopp ombord og la Padden vise deg Gøteborg.

Om du liker å slappe av kan jo en park være tingen for deg, og ja Gøteborg kan by på fantastiske parker. I sommerhalvåret spesielt er Slottskogen en park som har masse aktiviteter. Du kan her ta deg en joggetur, spille frisbee, piknik eller besøke Slottskogens egen dyrepark. Slottskogen har også meget fin natur med Rhododendrodalen, Azaleadalen, mange små vann og en fantastisk utsikt fra vanntårnet. I nærheten ligger også observatoriet og naturhistorisk museum.

Gruppereise til Gøteborg – Gøteborg har mye å tilby

Om du er i Gøteborg i juletiden vil vi anbefale koselige Kronhusboderna. I kronhusboderna holdes det blant annet julemarked. På julemarkedet kan du finne alt fra marsipanfigurer, glassblåsing, julesnop, gløgg, epler og solid håndverk av mange slag i gammeldags stil.

I Gøteborg kommer du ikke unna Sveriges største fornøyelsespark. Liseberg. Her vil du bli fylt av adrenalin vil bli omsvermet med gladmusikk, leende barn, forelskede par og underholdning av høy klasse. Vi anbefaler den forfriskende attraksjonen Uppsvinget og ta deg videre gjennom flumride, radiobiler og virvelvinden. Gå heller ikke glipp av “Balder“ som flere ganger har blitt kåret til verdens beste berg-og-dalbane i tre. Ellers har Liseberg både artistopptredener, mat og sukkerspinn. Er du i Gøteborg i November og Desember anbefaler vi et besøk i Lisebergs julemarked. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Gøteborg i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no