Sverige/Stockholm

Stockholm er stor og liten, kjent og unik. I Stockholm er det mer enn hundre attraksjoner. 24000 øyer i en skjærgård som strekker seg 60 km ut mot åpent hav. Stockholm er plassen for deg.

Få et uforpliktende tilbud!
x

En by med kontraster er det du møter når du kommer til Stockholm. Design, mote, teknologi og musikk er trender som er født her. Og innovasjoner som er spredt rundt i hele verden er født her. Førsteklasses restauranter og trendy barer står side om side med historiske kafeer og koselige nabolagspuber. Stockholm er også nær naturen med verdens største skjærgård som strekker seg 60 kilometer ut mot det åpne hav med 24000 øyer. Stockholm er stor og liten, kjent og unik. Klassikere som Vasamuseet til mer moderne museer som ABBA museum og Fotografiska. I Stockholm er det mer enn hundre attraksjoner å velge mellom. En åpen atmosfære der innovasjon og mangfold oppfordres. Stockholm er en by for alle.

For å kunne se Stockholm vil vi anbefale en kombinasjon av en buss og båttur der du du kan se severdighetene uten noen lange omvisninger. Båten og bussen stopper ved berømte attraksjoner som kongeslottet, Vasamuseet, Abba museum, Rådhuset, gamlebyen og mange andre kjente steder i Stockholm. Under dårlige værforhold har bussene tak som monteres på. Ombord i båtene fins det en kafé der du har mulighet til å kjøpe noe å drikke. Både båt og buss tilbyr gratis Wi-Fi.

Om du vil se den vakre skjærgården i Stockholm anbefaler vi deg å tre ombord i S/S Stockholm som ligger ved Strandvägen i sentrum. Her blir du vist til et bord av servitøren. Bestill noe mat fra restauranten om bord. Så vil S/S Stockholm snart sette kursen mot Vaxholm som blir regnet som skjærgårdens hovedstad. Det vil bli et cruise rundt alle de små øyene i den indre øygruppen av skjærgården. Denne turen gir deg et innblikk i hvordan livet i skjærgården er og du har mulighet til å ta fantastiske bilder.

Gruppereiser til Stockholm – Stockholm har mye å tilby

Ellers vil Stockholm kunne by på besøk av kongehuset, museer, padleturer i byen, opera, uteliv etc. Du kan også ha muligheten til å gå innom SkyView som er et 130 meters høyt utsiktstårn som gir deg mulighet til å se utover denne vakre byen.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no