Tsjekkia/Praha

En reise til Praha tar deg gjennom Europas historie og kulturhistorie. Bestill en gruppereise til Praha og opplev en flott gamleby!

Få et uforpliktende tilbud!
x

En reise til Praha tar deg gjennom Europas historie og kulturhistorie. Bestill en gruppereise til Praha og opplev en flott gamleby! Her går man i de samme gatene som kunstnere, vitenskapsmenn, herskere og hærførere. De har preget europeisk politikk og kulturliv gjennom tusen år.

Praha er dessuten en kompakt by der det meste man vil se ligger lett tilgjengelig til fots eller via metro. Byen egner seg perfekt for langhelger eller korte firmaturer og gruppereiser til Praha.

Noe av det første som slår en ved Praha, er den utrolige rike arkitekturen og kunsten. Den omgir en på alle hold langs byens gater og torg. Her står overdådige barokke palasser og kirker side om side med sofistikerte art nouveau-bygninger som er usedvanlig godt bevart.

Gruppereise til Praha – Tsjekkia har mye å tilby

En tur til det enorme slottskomplekset på høydedraget vest for elven Moldau er nærmest påkrevet. Det eneste som kan konkurrere med alt det fantastiske du får se i og rundt selve slottet, er kanskje utsikten derfra og utover byen og elven, vel verdt en gruppereise til Praha. Du vil se at mange broer forbinder den østre og vestre delen av byen. Den klart mest kjente er Karlsbroen, med sine over 30 statuer stående på rekkverket.

Her kan du kjøpe originale fotografier og kunstverk fra en rekke lokale kunstnere og også høre på det legendariske jazzbandet som spiller gatekonserter flere ganger om dagen. Omtrent ti minutter unna ligger det mest fotograferte motivet i Praha, nemlig det astronomiske uret fra 1410 i rådhustårnet, med en uforglemmelig vakker torgplass foran. Her ligger også den berømte Týnkirken, med sine karakteristiske doble tårn.

Ellers må man ikke glemme å få med seg hjem noen av byens mange spesialiteter, for eksempel krystall, brukskunst, modernistisk og funksjonalistisk design og håndlagde marionetter. Og når shoppingturen i de talløse små og sjarmerende håndverksbutikkene er over, passer det godt å sette seg ned i en av byens mange restauranter eller barer. Praha er tross alt kjent for et øl i verdensklasse. Bestill en gruppereise til Praha i dag med oss!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no