Tyskland/Berlin

Berlin, Tysklands hovedstad, som med en enorm og utrolig historie, samt de dynamiske forandringene siden murens fall, har en spesiell utstråling…

Få et uforpliktende tilbud!
x

Berlin, Tysklands hovedstad, som med en enorm og utrolig historie, samt de dynamiske forandringene siden murens fall, har en spesiell utstråling og fascinerende tiltrekningskraft.

Få andre europeiske hovedsteder har forandret seg så mye de siste årene. Naturligvis vitner de berømte severdighetene og landemerkene som Brandenburger Tor, Reichtag og East Side Gallery fremdeles om byens historie, men i dag presenteres Berlin som en ung og dynamisk metropol i hjertet av Europa. Oppdag byens mangfold, nyt tiden din i Berlin.

Det er vanskelig å sette fingeren på Berlin, og det er kanskje akkurat dette som gjør byen så unik. Berlinmuren, et symbol på den kalde krigen og Tysklands deling, grensen mellom vest- og østeuropa har utviklet seg til en permanent og attraktiv severdighet. Berlinmuren delte en av Europas mest populære metropoler i nesten 30 år.

Gruppereiser til Berlin – Tyksland har mye å tilby

Den 9.november 1989 forandret verden seg. For dem som vil gå en rundtur og se spor av betongveggen finnes det mange muligheter. Et sted å oppleve restene av delingen av byen på er ved Bernauer Straße Memorial, her er delingen gjenskapt og muren har fått nytt liv med hjelp av opprinnelige deler. Andre steder du kan se spor av muren er East side Gallery, den tidligere grenseovergangen mellom øst og Vest-Berlin, Checkpoint Charlie og det tilhørende museet.

Berlin er en fasinerende blanding av historie og nåtid, og har et enormt tilbud innen kunst, kultur, musikk, underholdning, og utallige shoppingmuligheter. Moderne hotell, variert mat og gunstige priser gjør at Berlin virkelig kan sammenlignes med de internasjonale metropolene. Legg til byens livlige og blomstrende kreative scene, varme musikk og heftige klubbkultur som setter sitt egne unike stempel på denne livsstilmetropolen. Ved det første besøket vil du nok se de berømte attraksjonene, men allerede ved andre besøk skal det være tydelig hva som virkelig lokker deg til Berlin. Er du glad i kultur kan du være sikker på at du finner det du jakter etter i et av byens mange distrikt.

Berlin har 12 ulike distrikt, og hvert av dem har sin egen spesielle sjarm; i Berlin-Mitte er det mote som gjelder, under Forbundskansler Merkel Neukölln har distriktet forvandlet seg fra å være et problemområde til å bli Berlins vestre sentrum. Nå gjennomleves en renessanse for Prenzlauer Berg som er kjent for å være et familievennlig område, Kreuzberg har sin mangekulturelle scene og Friedrichshain er sentrum for den alternative livsstilen.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no