Tyskland/Frankfurt

Funklende skyskrapere og europeiske sentralbanker er noe av det Frankfurt er kjent for, men byen har mye mer å tilby enn dette.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Funklende skyskrapere, kostbare restauranter og europeiske sentralbanker er noe av det Frankfurt er kjent for, men byen har mye mer å tilby enn dette. Dette er bare en fasade og bak denne fasaden ligger innbydende parker som er perfekt for piknik og utendørsliv.

Frankfurt har også sjarmerende middelalderbyer i gammel stil der du blant annet kan finne Alte Oper, som er et gammelt utsmykket operahus fra renessansen. Innvendig er dette operahuset i dag modernisert, og de har en restaurant i 3. etg og der holder de åpent til sent på kvelden.

Før Frankfurt ble en by i år 794 kunne Frankfurt kalles et sentrum for handel. Folk over hele Europa ble trukket til Frankfurt-marked som var et innflytelsesrikt marked i den tiden. Byen ble bombet i 1944 under 2.verdenskrig, men ble bygd opp igjen til den fascinerende byen den er i dag. I 1983 ble rekonstruksjonen av Römerberg torg fullført.

Alstadt er det eldste strøket i Frankfurt, som har bygninger fra 18-hundretallet. Historiske Römerberg torg ligger også her. Det finnes også en kjent gågate i dette området som kan minne om Strøget i København. Det er i denne gaten man finner overnevnte Alte Oper

Gruppereiser til Frankfurt – Frankfurt har mye å tilby

Vi kan også anbefale å besøke Frankfurts moderne attraksjoner, å dra innom Main Tower som er Frankfurts mest berømte skyskraper på hele 220 meter, er anbefalt. Utsikten fra øverste etasje fra denne bygningen er helt utrolig. Om du er interessert i uteliv har Frankfurt et overaskende u-tysk utvalg av barer og utesteder. Grunnen til dette er den store studentbefolkningen, byens unge bankelite, forretningsfolk, utvandrerne i byen og de svært rike innbyggerne i Frankfurt. I Sachsenhausen-distriktet finner du ciderpubene som er unike steder å besøke. Om du er ute etter diskoteker eller trendy nattklubber anbefaler vi å spørre lokalbefolkningen om de beste og nyeste stedene.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no