Tyskland/Hamburg

På en gruppereise til Hamburg finner du alt fra Elbe Alster, den unike Speicherstadt, det historiske rådhuset, nattelivet på den berømte Reeperbahn og det tradisjonelle fiskemarkedet.

Få et uforpliktende tilbud!
x

På en gruppereise til Hamburg finner du alt fra Elbe Alster, den unike Speicherstadt, det historiske rådhuset, nattelivet på den berømte Reperbahnm og det tradisjonelle fiskemarkedet. Hamburg blir kalt for Tysklands grønne by på vann. I Hamburg kombineres modernitet, prestisje og eleganse til en global unik atmosfære.

I Hamburg finner du en nærhet til vann som du finner få andre steder. Det å ha et stempel som en by på vannet er usammenlignbart og unikt. Mange mener faktisk at Hamburg er en av de fineste byen i verden.

Om du er nysgjerrig på hvorfor folk mener dette, anbefaler vi deg å ta en rundtur mellom Landungsbrücken og forbi havnen og til det historiske Speicherstadt distriktet. På rundturen vil du passere Elbphilharmonie Hamburg, som er byens nye landemerke under konstruksjon, og HafenCity som er Europas største byutviklingsprosjekt.

Hamburg er en by du ikke kommer til å kjede deg i, drar du til Miniatur Wunderland opplever du verdens største modelljernbane og blir sett på som Tysklands mest populære turistattraksjon. Her kan du se autentiske miljø fra forskjellige land som Norge og Sverige til Las Vegas og Egypt. Turistene kan oppleve dag og natt, som er hvert 15. Minutt. En guidet tur bak kulissene er også mulig her. En annen ting som kan være interessant å få med seg mens du er i Hamburg er Hamburg Dungeon. Her kommer Hamburgs mørke fortid i live, skumle historier og fabler av Hamburgs historie blir fremført og fortalt av talentfulle skuespillere. Det vil bli noen skumle overraskelser på denne omvisningen. Adrenalinet vil kikke inn for fullt.

Gruppereiser til Hamburg – Tyskland har mye å tilby

For de mer historieinteresserte anbefaler vi å dra innom det hundre år gamle varehuskomplekset Speicherstadt. Dette er verdens største varehuskompleks og inneholder idyllisk landskap av rød murstein av gotisk arkitektur. Dette stammer fra Wilhelmine-æraen og har bisarre små tårn. Verdifulle varer lagres bak kontrollerte temperaturer bak de gigantiske veggene. Både Kakao, tobakk, krydder, kaffe og verdens største lager av orientalske tepper har blitt lagret her. Speicherstadt har siden 2015 tilhørt UNESCOS verdensarvliste.

Om du er glad i å gå tur anbefaler vi deg å dra til parken: Planten un Blommen. Denne parken ligger i hjerte av byen, og er virkelig et sted du kan slappe av og nyte tropiske planter. Dette er den største japanske hagen i Europa som også inneholder en rosehage. På sommeren tilbyr parken daglige forestillinger for barn, og fra Mai til September kan du se konserter med fontener der vannet skifter farge ut ifra hvilken musikk som blir spilt. Dette er et høydepunkt for mange, og det skaper god atmosfære.

En gigantisk innsjø som ligger midt i Hamburg er et flott sted å komme. Innsjøen er omgitt av kafeer, parker og skulpturer både på vann og på sjøen. Sjøen er omgitt av eiketrær og kastanjetrær for de som er glad i naturen. Her kan du også leie deg en ro- eller pedalbåt om du ønsker det. Som du ser er Hamburg en by som er full av spennende opplevelser, for deg som vil slappe av eller for deg som vil aktivisere deg mer.

Bestill gruppereise til Hamburg nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no