UAE/Abu Dhabi

Abu Dhabi en moderne by med sine fantastiske skyskrapere av glass og bygninger, lik Emirates Palace. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Abu Dhabi. Denne byen er noe som virkelig burde oppleves!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Abu Dhabi en moderne by med sine fantastiske skyskrapere av glass og bygninger, lik Emirates Palace. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Abu Dhabi. Denne byen er noe som virkelig burde oppleves! Byen har også utmerkede vestlige restauranter og lange strekninger med hvite strender koblet sammen med det krystallklare vannet i den persiske golfen.

Abu Dhabi er virkelig en kontrastfull by. Abu Dhabi er en moderne by med sine fantastiske skyskrapere av glass og bygninger som Emirates Palace som er litt av et syn, er denne byen noe som virkelig burde oppleves. Byen har også utmerkede vestlige restauranter og lange strekninger med hvite strender koblet sammen med det krystallklare vannet i den persiske golfen. Alt dette vel verdt en gruppereise til Abu Dhabi!

Hjerte av byen ligger faktisk 250 meter fra fastlandet på en øy. Øyen er tilknyttet til fastlandet ved hjelp av to broer ved navnet Al Maqtaa-broen og Mussafah-broen. Dette er hjemmet til Abu Dhabi sitt kulturfond og også Al Hosn Palace-museet, men også mange kunststeder. Denne byen er velstående og det kommersielle og det kulturelle knutepunktet til Abu Dhabi-emiratet.

Abu Dhabi har historie helt tilbake fra bronsealderen og en lang tradisjon fra lønnsom handel. Da oljen ble funnet på 1950-tallet ble det daværende ørkenlandskapet i område forvandlet til den fantastiske byen det er i dag. Abu Dhabi er den nest største byen i De Forente Arabiske Emirater etter Dubai. Abu Dhabi er hovedstaden i landet og regjeringen sitter også her i dette oljeriket. Abu Dhabi har en Grid-lignende arkitektur med åpne områder og boulevards.

Gruppereise til Abu Dhabi – Abu Dhabi har mye å tilby

I byens hovedgater sentrerer dagliglivet seg, spesielt i den travle Sheikh Zayed Street og Corniche som er en asfaltert vannkant. Her kan besøkende se og beundre det fantastiske rosa-vaskede Emirates Palace ved Ras Al Bateen som er bygget som et hotell for besøk til kongelige og

lokalbefolkningen kan bli sett mens de jogger eller sykler med stor entusiasme.

Når det gjelder attraksjonene i Abu Dhabi er de både spennende og varierte. De varierer mellom arkitektoniske triumfer og landemerker til århundrer av gamle strukturer og strender. Som nevnt strekker The Corniche seg langs vannkanten fra den ene siden av byen til den andre, forbi den flotte Al Markaziah gardens som er en av de mange parkene i byen. Vi anbefaler også en tur til Lulu Island som er herlig med sine palmer og sitt natur reservat. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Abu Dhabi i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no