UAE/Dubai

For den som virkelig ønsker å slå på stortromma må man ta en firmatur eller gruppereise til Dubai! Et reisemål som vanskelig kan overgås.

Få et uforpliktende tilbud!
x

For den som virkelig ønsker å slå på stortromma må man ta en firmatur eller gruppereise til Dubai! Et reisemål som vanskelig kan overgås. Det rikeste av De forente arabiske emirater er nemlig i ferd med å bli verdensrekordholderen fremfor noen. Her finnes verdens høyeste bygning, verdens dyreste hotell, verdens største kjøpesenter, verdens raskeste metro og verdens største fornøyelsespark.

Det settes voldsomme byggeprosjekter ut i livet, som de kunstige øyrikene ”The Palm”. Det har form som en palme. ”The World”, er et annet formet som et enormt verdenskart. Dubai, som for noen tiår siden var en støvete by midt i ørkenen, har utviklet seg med en fart som er nærmest uten sidestykke. Tilsynelatende er kun det beste – verdens beste – godt nok i denne byen.

Men Dubai kan by på mer enn luksuriøse hoteller og eventyrlige skyskrapere. Byen er kjent som Midtøstens shoppinghovedstad. En av grunnene er de massive, moderne kjøpesentrene. Disse rommer alt fra et femtitalls til over tre hundre butikker under ett tak. Utvalget av mote, elektronikk, gaveartikler er uovertruffent.

Gruppereiser til Dubai – Dubai har mye å tilby

Ønsker du en mer eksotisk handels opplevelse? Da skal du definitivt oppsøke et av byens mange souker. De tradisjonelle markedene. Her finner du boder, som bugner av alt fra tøy og skinn til krydder, parfyme og smykker. Byen er faktisk kjent for å tilby noen av verdens laveste priser på gull, og på soukene er det både tillatt og forventet å prute. Her kan man altså virkelig gjøre et røverkjøp på det du alltid har ønsket deg.

Dubai kan også tilby fantastiske opplevelser av alt annet enn hverdagslig art. For eksempel kan du stå på slalåm eller snowboard – ja, her i ørkenbyen har man nemlig bygget et enormt innendørs alpinanlegg med både alpinløyper og bobbane.

Byen er også kjent fmagedansere og fantastisk mat står på menyen? Eller en tur med firehjulinger opp og ned de fantastiske, bølgende sanddynene? Bestill en gruppereise til Dubai i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no