Ungarn/Budapest

Den ungarske hovedstaden Budapest er en opplevelse vel verdt et besøk med varme kilder midt i byen – bestill gruppereise til Budapest med Din Reisepartner!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Den ungarske hovedstaden Budapest er en opplevelse vel verdt et besøk med varme kilder midt i byen – et spennende krysningspunkt mellom Øst- og Vest-Europa – bestill gruppereise til Budapest med Din Reisepartner

Byen er delt av Donau-elven, og var tidligere to separate byer: Buda på vestbredden og Pest (det uttales Pesjt) på østbredden. Borghøyden i det historiske Buda er et godt sted å begynne turen, enten du reiser med et lite følge, på gruppereise eller på firmatur. Her finner du mange praktfulle bygninger, blant annet Budaslottet, opprinnelig en 1500-talls middelalderborg, og Matthiaskirken, der keiser Frans Josef I ble kronet.

Fra Fiskerbastionen har du en enestående utsikt over Donau og broene som forbinder den delte byen. En vandring langs disse gatene lar deg nyte både storslagne barokke bygninger og spor fra middelalderens Buda, side om side. Byen er vel vedrt en gruppereise til Budapest. Uansett hvor du snur deg, ser du den sjarmerende blandingen av ulike epoker fra landets totusen-årige historie skinne gjennom.

Gruppereiser til Budapest – Ungarn har mye å tilby

Dra så over til Pest på en av de seks historiske broene, for eksempel den eldste Kjedebroen. Denne bydelen er også preget av storslagne byggverk, de fleste fra 1800-tallet. Her finner du Parlamentsbygningen, som ved oppføring var en av verdens største bygninger, og det er også her det meste av det moderne bylivet foregår. Her finnes både eksklusive shoppingmuligheter, koselige konditorier og livlige gatemarkeder.

Som en liten Edens hage midt i den travle byen ligger Margrete-øya, et fredelig, bilfritt grøntområde med frodige parker og rolige japanske hager. Mellom alt det grønne finner du også en rekke sportsanlegg, historiske byggverk, bad med varme kilder, kasinoer og friluftsteater. Bestill en gruppereise til Budapest med oss!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no