USA/Los Angeles

Om man tenker på Los Angeles så er det ofte Filmstjerner, Hollywood og Beverly Hills som dukker opp i hode. Bli med på en gruppereise til Los Angeles!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Om man tenker på Los Angeles så er det ofte Filmstjerner, Hollywood og Beverly Hills som dukker opp i hode. Bli med på en gruppereise til Los Angeles! Los Angeles kan lokke folk til en utrolig opplevelse med solskinn, palmer, shopping etc. Byen er meget levende, spennende og multikulturell og en haug med ting å se og gjøre. Denne byen tilbyr deg noe du aldri tidligere har vært borti.

Los Angeles er en metropol som er spredd over flere mil med ørken mellom fjell og hav. Flere minibyer er knyttet sammen av et nettverk av motorveier. Byen er inndelt i fem regioner: Downtown, Hollywood, The Valley, West side og The Beaches. Det kan være forvirrende for mange at byen er så stor, derfor er det lurt å fokusere på de spesielle severdighetene pluss vestsiden av byen der strendene og hotellene ligger. Det er ingen hemmelighet at Los Angeles forbindes med palmer og filmstjerner. Og fra det store hollywoodskiltet på oppsiden av Universal Studios. Her finnes også noen av de mest spektakulære kunstsamlingene i verden.

Med sol og en god temperatur mesteparten av året er Los Angeles en by man holder seg mest utendørs. En tur til Santa Monica og Venice tilbyr strandpromenader, rulleskøyter og et utvalg på shopping og restauranter ut av en annen verden. En tur til Griffith Park er også å anbefale, der det tilbys en rekke utendørsaktiviteter inkludert dyrepark. Med en allsidig befolkning er Los Angeles et knutepunkt for etnisitet og kultur. Både i matutvalg, kunst, ansikter og språk på gata. Både Koreatown og Chinatown tilbyr nydelig mat og et interessant utvalg av karaoke og shopping.

Gruppereiser til Los Angeles – USA har mye å tilby

Om du skal ha det virkelig gøy å la adrenalinet pumpe så vil vi anbefale Universal Studios Theme Park som er en av LAs aller fremste turistdestinasjoner. I denne parken attraksjonene presentert med Hollywoodtema. Sjekk ut en av de mange sceneoppvisningene eller ta turen «bak kulissene» i verdensberømte studioer. Etter en tur i parken når kvelden er kommet egner det seg bra å besøke butikker og restauranter i den kjente Universal City Walk der du får en promenade opplyst av neonlys.

Opplevelsene står i kø!

Om du trenger enda mer adrenalin anbefales Disneyland og Six Flags Magic Mountain, der sistnevnte har over 7 verdensrekorder på berg og dalbaner. Denne parken ligger litt utenfor byen men er absolutt verdt turen om du liker fart og spenning.

Andre aktiviteter Los Angeles kan by på er:
– Fallskjermhopping (billigere enn i Norge
– LA Lakers kamp (NBA)
– Baseball (NBL) Angels eller Dodgers)
– Hockeykamp (NHL) Kings eller Anaheim Ducks)
– Amerikansk Fotballkamp (NFL) Chargers eller Rams)

– Gospel kirke

Som du forstår har Los Angeles et mangfold av aktiviteter å tilby. Enten du er interessert i avslapping på en strand, shopping, fornøyelsespark, museum så tror vi Los Angeles er byen som dekker alle dine behov. Spør om tilbud på en gruppereise til Los Angeles i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no