USA/New York

New York er helt i toppsjiktet når det gjelder den ultimate storbyopplevelse, en perfekt ramme rundt en uforglemmelig gruppereise til New York!

Få et uforpliktende tilbud!
x

New York er helt i toppsjiktet når det gjelder den ultimate storbyopplevelse, en perfekt ramme rundt en uforglemmelig gruppereise til New York! Her finnes rett og slett alt.

Skylinen som strekker seg mot himmelen, menneskevrimmelen, det yrende gatelivet og den intense trafikken – New York er byen som aldri sover! Perfekt for en gruppereise til New York. Men ikke misforstå – det finnes også plenty av pustehull. Det beste stedet å ta en pust i bakken, er selvsagt den enorme Central Park, der man nesten kan glemme at man er midt i en millionby. Bryant park foran biblioteket på 42nd Street med gratis WiFi er også et godt alternativ, med mange gode lunsjsteder rundt.

Vil du shoppe i de store, kommersielle handlegatene og oppleve noe av det glamorøse New York kan tilby? Da er områdene på hver side av Central Park gode utgangspunkt. På Upper East Side har mange av byens rike familier bodd i mange generasjoner. På Upper West side kan du vandre nedover gatene med de gamle, brune mursteinshusene som er så karakteristiske. Et annet godt shoppingdistrikt er den sjarmerende bydelen Chelsea (like sør for Midtown).

Gruppereise til New York – New York har mye å tilby

Vil du heller på oppdagelsesferd i noen av New Yorks særegne og trendy butikker, spennende restauranter og deilige kafeer, er Greenwich Village et godt sted å starte. Dette området var et samlingssted for de unge kulturbevisste på 60- og 70-tallet. Det har bevart et særegent og personlig preg. Noe av det samme har skjedd i området SoHo, der mange kreative sjeler begynte å utfolde seg i de gamle nedlagte fabrikkbygningene. Her finner mant i dag flust av hippe spesialbutikker og den aller siste gatemoten. Området TriBeCa (Triangle Below Canal Street) er også et spennende sted, i gangavstand til finansdistriktet i Wall Street.

Én ting er sikkert: I New York er det viktig å ta seg tid til å nyte livet, for et helt liv er ikke nok til å få med seg alt denne metropolen har å by på! Bestill et uforpliktende tilbud på gruppereise til New York i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no