Velkommen til Din Reisepartner AS

Vi har lang erfaring i å arrangere gruppereiser. La oss sammen finne den beste løsningen for deres gruppereise!

Din Reisepartner – Unike gruppereiser og firmaturer

Vi leverer gruppereiser til en konkurransedyktig pris, og er i mange tilfeller gunstigere enn de store reiseselskapene. Vi jobber kun med reiser og firmaturer for grupper på 10 personer eller flere. Under her så kan du sende oss en forespørsel. Vi har rask responstid og kommer med uforpliktende tilbud kort tid etter din forespørsel.
Din Reisepartner har i over 10 år sendt utallige firmaer og privatpersoner ut på turer med skreddersydd opplegg i fra A til Å. Vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal få en god reise med oss.
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Noen utvalgte destinasjoner

KLIKK HER FOR FLERE DESTINASJONER

Kick-Off


Mange firmaer/bedrifter velger å ha en kick-off i forbindelse med oppstart på nyåret eller på høsten. Vi skreddersyr gjerne neste kick-off i innland eller utland tilpasset deres budsjett.
KICK-OFF

Firmatur


Vi kan tilby et skreddersydd turprogram etter behov hvor vi har ordnet alt fra A til Å. Vi tar aktivt del i planlegging og tilrettelegging etter ønske.
FIRMATUR

Teambuilding


Flere og flere bedrifter velger å investere i teambuildingaktiviteter/-opplevelser for sine ansatte som en del av det å få motiverte og trofaste medarbeidere.
TEAMBUILDING

Blåtur


Blåtur er en spennende variant der de fleste ikke vet noen ting før oppmøte. Alt reisefølget får beskjed om er å holde av noen spesifikke datoer, og å møte opp på et sted på et bestemt klokkeslett.
BLÅTUR

Incentivreise


Premiering av ansatte iform av en incentivreise ved oppnådde salgsmål er en måte å holde på og motivere de ansatte til å strekke seg lengre for å nå målene.
INCENTIVREISE

Gruppereiser


Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.

GRUPPEREISER

Julebord


Mange kombinerer julebord med en tur utenlands for sine ansatte. Dette kan være en god løsning da god mat og drikke ofte kan være rimeligere i utlandet. I tillegg kommer en bort ifra mas og jag.
JULEBORD

Golfreiser


Leter du etter Golfreiser til Spania eller andre golfbaner rundt om i Verden? Med mer enn 10 års erfaring i reisebransjen og med lidenskap for golf har vi nå satt i gang med golfreiser. 
Golfreiser

NOEN AV VÅRE REFERANSER


Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11 B, 4608 Kristiansand Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: