KICK-OFF

Kick-off


Mange firmaer/bedrifter velger å ha en kick-off iforbindelse med oppstart på nyåret eller på høsten. Vi skreddersyr gjerne deres neste kick-off i inn- og utland tilpasset deres budsjett.
Vi kan via vårt brede kontaktnett i inn- og utland sette opp et arrangement skreddersydd etter deres budsjett hvor vi tar hånd om alt fra a-å. Ved tett oppfølgning og kontrollrutiner sørger vi får at arrangementet går som avtalt og planlagt. Sammen med våre agenter vil vi sørge for et vellykket arrangement som huskes i tiår. Se vår destinasjonside for mer inspirasjon.
SEND FORESPØRSEL
Spar penger

Når du får Din Reisepartner til å arrangere en firmatur for deg sparer du både tid og penger. Når du får inn en arrangør kan du også bruke tiden på å glede deg til turen, og nyte turen der og da. Vi skreddersyr reisene etter ønsker og det budsjettet dere har, både i Norge, Europa og resten av verden. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi også tilgang på gode priser på fly og hoteller rundt omkring i verden.
Trygghet

Dinreisepartner.no er medlem av reisegarantifondet. Det betyr at du som kunde er sikret pengene dine dersom noe skulle skje. Sikkerhet og service er viktig for oss og alle skal føle seg trygge gjennom hele reisen.
Flymegling

Vi kan som flymeglere gi deg råd vedrørende valget mellom å chartre et eget fly eller bruke rutefly til din gruppe. Ofte kan det å chartre et fly være økonomisk forsvarlig forutsatt at en del elementer i bildet stemmer. Vil du chartre et fly (frakt/passasjerer) eller helikopter hvor som helst i verden ta kontakt.

Det er vår jobb som flymeglere å hjelpe deg som kunde med å finne den løsningen som er tilpasset dine ønsker og behov.
Share by: