Kick OFF med Din Reisepartner

– FLYING START PÅ SESONGEN!

Mange firmaer/bedrifter velger å ha en kick-off i forbindelse med oppstart på nyåret eller på høsten. Vi skreddersyr gjerne deres neste kick-off i inn- og utland tilpasset deres budsjett.
Vi kan via vårt brede kontaktnett i inn- og utland sette opp et kick-off skreddersydd etter deres budsjett hvor vi tar hånd om alt fra A – Å. Ved tett oppfølgning og kontrollrutiner sørger vi får at arrangementet går som avtalt og planlagt. Sammen med våre agenter vil vi sørge for et vellykket kick-off som huskes i tiår. 

Ring oss på tlf. +47 380 43 100 idag og vi kommer raskt med et godt tilbud på deres gruppereise, firmatur, incentive reise, blåtur eller kick off! Få et uforpliktende tilbud ved å fylle ut skjemaet nedenfor!

Trygghet

Din Reisepartner AS er medlem av reisegarantifondet. Det betyr at du som kunde er sikret pengene dine dersom noe skulle skje. Sikkerhet og service er viktig for oss og alle skal føle seg trygge gjennom hele reisen.

Flymegling

Vi kan som flymeglere gi deg råd vedrørende valget mellom å chartre et eget fly eller bruke rutefly til din gruppe. Ofte kan det å chartre et fly være økonomisk forsvarlig forutsatt at en del elementer i bildet stemmer. Vil du chartre et fly (frakt/passasjerer) eller helikopter hvor som helst i verden, ta kontakt med oss.

Spar penger

Når du får Din Reisepartner til å arrangere en firmatur for deg sparer du både tid og penger. Når du får inn en arrangør kan du også bruke tiden på å glede deg til turen, og nyte turen der og da. Vi skreddersyr reisene etter ønsker og det budsjettet dere har. Om dere vil på firmatur i Norge, Europa og resten av verden. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi tilgang på gode priser på fly og hoteller rundt omkring i verden.

Referanser

Her ser dere noen av våre kunder som vi har hatt gleden av å jobbe med:

Din Reisepartner AS sørget for en kjempe tur for oss til Riga. Vi er meget godt fornøyd med hele anbefalingen, opplegget og gjennomføringen. Vi kan anbefale Din Reisepartner AS til andre.

Regnskaps Companiet

Steinar Wehus, Daglig leder, Regnskaps Companiet AS

Vi i Utleiemegleren hadde en flott tur til Barcelona, og fikk god hjelp og service av Harald og hans sitt team. Vi kan anbefale Din Reisepartner videre om du vil på firmatur!!

Utleiemegleren

Daglig leder

Vi har hatt en veldig fin tur til Island. Alt gikk som bestilt , ikke noe å settefingeren på. Vi kommer tilbake neste gang vi skal på tur, det er sikkert. Tusen takk for all hjelp.

FUS Barnehage

Nina M. Augland, Daglig leder, Lindtjønn FUS Barnehage

Turen var svært vellykket og det med å bli plukket opp på London Gatwick var et godt forslag. Fungerte veldig bra for vår gruppe. Din Reisepartner er vi veldig fornøyd med når det gjelder priser og oppfølging. Bordbestilling er ok. Og restauranten er å anbefale. Takk for fin oppfølgning. Hører fra oss igjen.

Vest Norsk Bygg AS

Daglig leder